DutchDesignBeton.nl

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op vragen over hoogwaardig beton voor rond het huis.


Vraag: Hoe moet ik mijn designbeton product onderhouden?

Antwoord: In principe hoeft u niets te doen om het te onderhouden. Het is wel is het belangrijk om te weten dat u het alleen mag schoonmaken met een natuurlijke groene zeep. Vooral GEEN middelen gebruiken met een ontkalkende werking.


Vraag: Is designbeton vlek gevoelig?

Antwoord: Nee, zolang u de meegeleverde sealers in goede volgorde heeft toegepast. Wel moet u oppassen met bepaalde stoffen zoals: zuren, ontkalkers en ammoniak.


Vraag: Wat is de levertijd van de producten uit de webshop?

Antwoord: U heeft de producten altijd binnen 5 werkdagen binnen maar als u de producten voor 12 uur ’s middags bestelt worden ze dezelfde dag nog op de post gedaan. M.u.v. weekend dagen.


Vraag: Kan het designbeton tegen warmte?

Antwoord: Designbeton kan prima tegen warmte, wel adviseren wij om hete pannen op een onderzetter te plaatsen en snijwerkzaamheden op een snijplank te doen.


Vraag: Wat is de minimale dikte?

Antwoord: Wij adviseren een minimale dikte aan te houden van 18mm.


Vraag: Wat kan ik maken van 1 starterpak?

Antwoord:Het StarterPak bevat alle ingrediënten die nodig zijn om 37kg ofwel 18liter gekleurd beton te maken. Dat is voldoende voor 1 m2 bij 18mm dikte.


Vraag: Wat kan ik maken van 1 basepak?

Antwoord: Het BasePak bestaat uit alle ingrediënten die nodig zijn om 37 kg/18liter beton te maken. Dat is voldoende voor 1 m2 bij 18mm dikte. Let op: dit is zonder de sealers die nodig zijn om het beton te beschermen.