Inspiratie - Design Beton

Ga aan de slag met Design Beton

Voor de ervaren professional als de doe-het-zelver

Inspiratie

Wist je dat design beton enorm veelzijdig is en eindeloos veel mogelijkheden biedt voor jouw interieur? Het robuuste materiaal zorgt voor een industriële, stoere en stijlvolle uitstraling, precies zoals jij het wil: van klein detail tot volledige wand of vloer. En je kan er gewoon zelf mee aan de slag!

Gebruiksvriendelijk en veelzijdig

De materialen van Dutch Design Beton zijn ontworpen voor doe-het-zelvers, mét of zonder ervaring. Het materiaal is zeer gebruiksvriendelijk, zodat je zelf meubels en woonaccessoires kan ontwerpen en tot uitvoering kan brengen. Helemaal zelf, of toch met wat hulp van een professional. Je hebt bijvoorbeeld al jaren een specifiek idee voor een openhaard in je hoofd maar kan nergens vinden wat je zoekt. Of je wil een strak en duurzaam keukenblad maar hebt geen standaard afmetingen. Design beton biedt de uitkomst als je in jouw interieur met afwijkende maten te maken hebt, maar evengoed wanneer je gewoon je eigen touch aan een interieur wil geven. Wat je ook wil, design beton is een prachtig basismateriaal met oneindig veel toepassingen. 

Van loungetafel tot lampenkap

Design beton laat zich perfect combineren met andere materialen zoals hout, rvs en leer. De strakke structuur met een lichtgrijze kleur zorgt er bovendien voor dat je zowel met zachte, natuurlijke als met felle statement kleuren een unieke eigen sfeer creëert. Kortom, een toevoeging voor elk interieur, wat je stijl ook is. 

Ga voor een moderne twist in je interieur voor grotere betonnen vlakken zoals muren, vloeren, panelen en TV-wanden. Ook betonnen aanrechtbladen, wasbakken, buitenkeukens, BBQ's, vijvers, openhaarden, tuinbankjes en beelden behoren tot de mogelijkheden. Omdat er geen bewapening nodig is, is het met de materialen van DutchDesignBeton eveneens mogelijk om meubels te vervaardigen die niet zwaar zijn. Denk hierbij aan tafelbladen of stoelen. 

Zijn muren en meubels je net iets te veel? Geef je interieur dan een moderne, stoere touch met subtiele woonaccessoires zoals plantenbakken, lampenkappen en schaaltjes. Ook kleinere accessoires zoals presentatieplankjes, kandelaars en tissueboxen heb je zo gemaakt en zijn goed om mee te experimenteren wanneer je nog niet zo bekend bent met het werken met design beton. Bekijk onze tutorials voor tips & tricks, laat je inspireren door de vele voorbeelden op onze website en webshop en giet ook jouw interieurdroom in beton!

Doe direct inspiratie op!